سبد خرید
بلاگ کسب و کار آموزش تحلیل و استفاده از اینسایت اینستاگرام

آموزش تحلیل و استفاده از اینسایت اینستاگرام

آموزش تحلیل و استفاده از اینسایت اینستاگرام
تاریخ ارسال: 01/12/15
نویسنده: مهرناز اشتری
مدت زمان مطالعه: 19

اینستاگرام که این روزا حتی با وجود فیلترینگ شدید و اوضاع نابسامان اینترنت کشور همچنان در صدر موردعلاقه‌ترین رسانه‌های اجتماعی قرار دارد، در طی چند سال گذشته تغییرات زیادی را پشت سر گذاشته است. بهبود الگوریتم، تغییرات فید و به‌روزرسانی‌های بیشتر و کاربردی‌تر در نحوه دریافت محتوا و تعامل با آن از جمله تغییرات اخیر پلتفرم اینستاگرام است.

یکی از معرفی‌های اصلی و نسبتا جدید اینستاگرام در چند وقت گذشته، بخش «Insights» بود. اینسایت اینستاگرام (Insights) به کاربران این امکان را می‌دهد تا تحلیل‌هایی را که از عملکرد محتوایشان اندازه‌گیری می‌کنند، مشاهده کرده و مخاطبان خود را بهتر درک کنند. در این مقاله از سایت صد‌ از صفر؛ هر چیزی که لازم است به عنوان یک کاربر فعال اینستاگرام در مورد اینسایت اینستاگرام بدانید، از تعریف و معنای آن گرفته تا نحوه دسترسی و استفاده از آنها برای بهبود استراتژی اینستاگرام را بیان خواهیم کرد.

اینسایت اینستاگرام چیست؟

اینسایت اینستاگرام (Insights) قابلیتی است که به کاربران اکانت تجاری اینستاگرام اجازه می‌دهد تا تجزیه و تحلیل‌های مربوط به پروفایل و پست‌های خود را ببینند. به کمک داده‌های اینسایت اینستاگرام، می‌توانید تشخیص دهید که مخاطبانتان چه چیزی را دوست دارند و به چه سبک فعالیتی عکس‌العمل مثبت نشان می‌دهند و در نهایت برای بهبود استراتژی پیچ اینستاگرام خود از آن کمک بگیرید.

چرا به اینسایت اینستاگرم نیاز داریم و چه کاربردی دارد؟

همانطور که گفته شد؛ اینسایت اینستاگرام به شما این امکان را می‌دهد که به داده‌های مهم تعامل کاربر با پروفایل تجاری خود دسترسی داشته باشید. اما فقط دانستن اعداد خام، مانند میزان لایک‌هایی که برای یک پست دریافت می‌کنید،  برای پیشرفت کاری در اینستاگرام کافی نیست و درک مخاطبان هم از اهمیت بالایی برخوردار است. اینجاست که Insights وارد کار می‌شود و به شما می‌گوید چگونه کارها را انجام دهید و چه چیزهایی را باید در الویت بگذارید.

توجه داشته باشید؛‌ اینکه بر اساس احساس درونی تصمیمات تجاری بگیرید و موفق هم شوید، ناممکن نیست اما زمانی که بتوانید فرضیات را با حقایق سرد و سخت موجود تأیید کنید، به احتمال زیاد به نتیجه مطلوب خود خواهید ‌رسید.

رسانه‌های اجتماعی هم با سایر جنبه‌های بازاریابی شما تفاوتی ندارند. یعنی می‌توان آن‌ها را اندازه‌گیری کرده و بهبود بخشید. به همین دلیل است که با استفاده از اینسایت اینستاگرام (Instagram Insights) قادر خواهید بود استراتژی اینستاگرام موثرتری ایجاد کنید. داده‌ها و تجزیه و تحلیل‌ها به شما کمک می‌کنند تأثیر تلاش‌های بازاریابی خود را در کانال‌های مختلف اندازه‌گیری کنید تا ببینید مخاطبانتان چه کسانی هستند و چه چیزی را ترجیح می‌دهند. در نتیجه متوجه خواهید شد؛ آیا کاری وجود دارد که باید متفاوت انجام دهید؟ مثلا هدف قرار دادن مخاطبان متفاوت، پست کردن در زمان خاصی از روز یا آزمایش قالب محتوای جدید.

چطور اینسایت اینستاگرام را فعال کنیم؟

برای استفاده از Instagram Insights، ابتدا باید یک پروفایل تجاری داشته باشید. اگر از قبل از یک حساب شخصی در اینستاگرام استفاده می‌کنید، می‌توانید مستقیماً از بخش تنظیمات آن را به یک اکانت بیزینسی تبدیل کنید. برای دسترسی به Insights اینستاگرام خود باید مراحل زیر را انجام دهید:

1- پروفایل خود را در اپلیکیشن اینستاگرام باز کنید.
2- وارد صفحه تنظیمات شوید.
3- روی «Account» ضربه بزنید.
4- روی گزینه «Switch to Professional Account» کلیک کنید.
5- دسته بندی فعالیتی خود را انتخاب کنید و روی «Done» کلیک کنید.

در این مرحله بعد از اینکه به صفحه اصلی پروفایل خود برگردید، میبینید که مانند تصویر زیر دسته بندی «Insights» به پروفایل شما اضافه شده است.

اینسایت اینستاگرام

6- حساب کاربری خود را به یک حساب تجاری تبدیل کنید:

اگر به طور فیریلنس کار می‌کنید یا تولید کننده محتوا هستید، همان حساب Professional می‌تواند برای فعالیت شما کافی‌ باشد اما اگر یک کسب‌وکار، سازمان یا برند هستید، لازم است گام دیگری برای تبدیل حساب حرفه‌ای خود به حساب تجاری بردارید. یک حساب حرفه‌ای (Professional) هم به شما امکان دسترسی کامل به Insights را می‌دهد اما برای تولید کنندگان مستقل محتوای دیجیتال طراحی شده است. پس حساب تجاری (Business) برای شرکت‌ها مناسب‌تر است.

برای تبدیل حساب خود به یک حساب تجاری مرحل زیر را طی کنید:

1. روی منوی گوشه سمت راست کلیک کنید.
2.  وارد « Settings» شوید.
3.  روی گزینه « Account» کلیک کنید.
4. در پایین صفحه ای که باز شده، روی « Switch Account Type» کلیک کنید.
5.  « Switch to Business Account» را انتخاب کنید.

و تمام! اکنون اکانت شما یک حساب تجاری یا بیزینسی است که به Insights دسترسی دارد.

*نکته*: توجه داشته باشید که تبدیل حساب اینستاگرام به یک حساب حرفه‌ای همیشه قبل از تغییر به یک حساب تجاری انجام می‌شود.

7- اکانت اینستاگرام خود را به فیسبوک وصل کنید:

اگر یک صفحه کسب و کار در فیس‌بوک دارید، مهم است که آن را به حساب تجاری(Business) یا حرفه‌ای(Professional) اینستاگرام خود متصل کنید. برای انجام این کار، 1) وارد پروفایل خود شوید، 2) روی دکمه « Edit Profile» کلیک کنید. از بخش «Profile Information»  روی گزینه « Connect Facebook page» کلیک کرده و با دنبال کردن دستورالعمل های خود اینستاگرام اقدام به ایجاد اکانت فیسبوک جدید یا اتصال اکانتی که از قبل دارید، کنید.

درباره اینسایت اینستاگرام (Instagram Insights) بیشتر بدانید

بیایید به Insights اینستاگرام جزئی‌تر نگاه کرده و تک تک بخش‌های آن را بررسی کنیم.

⏔ نمای کلی (Insights Overview):

Insights Overview  همان صفحه اصلی اینسایت اینستاگرام است. با ورود به این صفحه چندین اطلاعات دریافت می‌کنید که عبارت‌اند از:

⏔ محدوده تاریخ(Date Range):

نشان دهنده روزها و هفته‌های داده روی صفحه است. با کلیک روی " Last 7 days" در گوشه سمت چپ و بالای صفحه، می‌توانید مدت زمان محدوده آن را تغییر دهید.

⏔ اطلاعات(Information):

اگر گیج شدید و یا نمی‌دانید چیزی به چه معناست، می توانید روی دکمه "i" در گوشه سمت راست و بالا صفحه کلیک کنید تا تعاریفی برای اصطلاحات روی صفحه به شما نمایش داده شود.

⏔ اکانت‌های به دست آمده(Accounts Reached):

این بخش به تعداد کاربران منحصر به فردی اشاره می‌کند که حداقل یک بار محتوای شما که شامل پست‌ها، استوری‌ها، ریل‌ها، ویدئوها، لایوها و تبلیغات می‌شود، را دیده‌اند.

⏔ حساب‌های درگیر شده(Accounts Engaged):

این بخش به تعداد کاربرانی اشاره دارد که 1) شما با آنها ارتباط گرفته‌اید و 2) به نوعی با محتوای شما تعامل داشته‌اند.
این  تعاملات می تواند شامل لایک، ذخیره، نظر، اشتراک گذاری و پاسخ به محتوایی که تولید و منتشر کرده‌اید، باشد.

⏔ مجموع فالوورها(Total Followers):

مجموع فالوورها به تعداد افرادی که شما را دنبال می کنند اشاره دارد.

⏔ محتوایی که به اشتراک گذاشته‌اید(Content You Shared):

این بخش تعداد کلی پست‌ها، داستان‌ها، حلقه‌ها، ویدئوها، لایوها و تبلیغاتی را که به اشتراک گذاشته‌اید، به شما ارائه می‌دهد.

Content You Shared

حالا که کلیت ماجرا را درک کردیم، لازم است جزئیات مهمترین بخش‌های اینسایت اینستاگرام را دقیق‌تر بررسی کرده و بشناسیم:

+ اکانت‌های به دست آمده(Accounts Reached):

در بخش Accounts Reached، اطلاعات دقیق‌تری در مورد کاربرانی که محتوای شما را دیده‌اند و به نوعی با پروفایل شما تعامل داشته‌اند، خواهید یافت. بیایید اطلاعات مختلفی را که در این صفحه پیدا خواهید کرد، باهم تجزیه کنیم:

+ مخاطبان بدست آمده(Reached Audience):

بخش مخاطبان بدست آمده به شما نشان می‌دهد که چه تعداد کاربر منحصر به فرد با محتوای شما برخورد کرده‌اند. مخاطبان شما بر اساس وضعیت دنبال کننده، جنسیت، سن، کشورها و شهرها گروه‌بندی می‌شوند. همچنین در این بخش می‌توانید تعداد افرادی را که از طریق تبلیغات با آنها ارتباط گرفته اید، مشاهده کنید.

+ دسترسی به محتوا(Content Reach):

بخش دسترسی به محتوا به شما این امکان را می‌دهد که ببینید کدام نوع پست به تعداد بیشتری از افراد نمایش داده شده است. ابتدا نموداری با تعداد افرادی که پست‌ها، داستان‌ها، ریل‌ها، ویدئوهای IGTV و لایوهای شما را دیده‌اند، مشاهده می‌کنید. در ادامه بر اساس دسترسی، پست‌های برتر خود از نظر عملکردی را مشاهده خواهید کرد.

+ ایمپرشن(Impressions):

این بخش به تعداد دفعاتی که همه پست‌های شما مشاهده شده، از جمله بازدیدهای تکراری توسط کاربران تکراری، اشاره دارد.

+ فعالیت پروفایل(Profile Activity):

فعالیت پروفایل اقداماتی که کاربران پس از بازدید از پروفایل شما انجام می‌دهند، را تجزیه می‌کند. می‌توانید تعداد کلیک بر روی وب‌سایت، آدرس کسب‌وکار، شماره تماس، آدرس ایمیل و دایرکت را در این بخش ببینید اما برای اینکه این معیارها نشان داده شوند، باید آن گزینه‌ها را از قبل فعال کرده باشید.

+ حساب‌های درگیر شده(Accounts Engaged):

حساب‌های درگیر شده به تعداد کاربرانی گفته می‌شود که فراتر از تماشای محتوای شما یا صرفا عبور از آن، با محتوای پیج شما تعامل داشتند. بیایید بخش‌های این صفحه را باهم تجزیه کنیم:

+ مخاطبان درگیر(Engaged Audience):

بخش مخاطبان درگیر به شما نشان می‌دهد که چه تعداد از کاربران منحصر به فرد، محتوای شما را لایک کرده‌، درباره آن نظر داده، آن را ذخیره کرده، به اشتراک گذاشته و یا به آن پاسخ داده‌اند. مخاطبان درگیر شما بر اساس وضعیت دنبال کننده‌ها، جنسیت، سن، کشورها و شهرها تقسیم‌بندی می‌شوند.

+ تعاملات محتوا(Content Interactions):

بخش تعاملات محتوا تعداد کل دفعاتی که افراد محتوای شما را لایک کرده‌اند، برای آن نظر گذاشته‌اند، آن را ذخیره کرده‌اند، به اشتراک گذاشته‌اند یا به آن پاسخ داده‌اند، را نشان می‌دهد. در نهایت این عدد را برای هر پست تجزیه می‌کند. همچنین در این بخش می‌توانید پست‌هایی که عملکرد بهتری داشتند، مشاهده کنید.

+ مجموع فالوورها(Total Followers):

صفحه کل فالوورهای اینسایت اینستاگرام به شما این امکان را می‌دهد که تعداد کل کاربرانی که دنبال می‌کنند را مشاهده کنید. همچنین می‌توانید بخش فالوها، لغو فالوها، مکان‌های برتر، محدوده سنی و جنسیت آن‌ها را ببینید.

⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔

بیشتر بخوانید:

← روش های تضمینی حذف فالوور فیک در اینستاگرام 

⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔

+ فعال‌ترین زمان‌ها(Most Active Times):

در ادامه و زیر کل فالوورها و تفکیک جمعیتی آن، یک بخش دیگر را خواهید دید با عنوان: «بیشترین زمان فعال بودن». این بخش فعال‌ترین زمان‌ها، ساعت‌ها و روزهایی را که فالوورهای شما زمان بیشتری را در اینستاگرام سپری می‌کنن، به نمایش می‌گذارد. پس به کمک آن می‌توانید بهترین زمان برای ارسال پست را تعیین کنید تا در لحظه بیشترین تعداد دنبال کننده را جذب  محتوای خود کرده و بازدهی نهایی را بالا ببرید.

نحوه مشاهده اطلاعات اینسایت پست در اینستاگرام

برای مشاهده اطلاعات آماری پست در اینستاگرام، به پروفایل اینستاگرام خود رفته و روی دکمه‌ای که دقیقا بالای پست‌هایتان با عنوان «Insights» می‌بینید، کلیک کنید. از طرف دیگر، اگر روی منوی همبرگر در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید و روی Insights ضربه بزنید، در آنجا، می‌توانید اینسایت را برای همه پست‌ها، ریل‌ها، لایوها و موارد دیگر ببینید.

نحوه مشاهده اطلاعات اینسایت پست در اینستاگرام

در مرحله بعد، بیایید به این موضوع بپردازیم که چگونه می‌توانید اطلاعات مربوط به پست‌های فردی را در اینستاگرام مشاهده کنید.

نحوه مشاهده اطلاعات اینسایت برای یک پست فردی(Individual Post)

1. به پروفایل خود بروید.
2. به پست فردی بروید که می‌خواهید اطلاعات آماری برای آن ببینید.
3. در پایین پست یک بنر وجود دارد، روی View Insights ضربه بزنید.
4. اکنون می توانید ببینید که پست شما چه تعداد لایک، نظر، اشتراک گذاری و ذخیره دریافت کرده است.

نحوه مشاهده اینسایت برای یک ریل (Reel)

1. به پروفایل خود بروید.
2. به ریل مد نظرتان که می‌خواهید اطلاعات آماری برای آن ببینید، بروید.
3. در پایین ریل، یک بنر وجود خواهد داشت، روی View Insights ضربه بزنید.
4. اکنون می توانید ببینید که ریل شما چند اشتراک‌گذاری، لایک، نظر، ذخیره و اجرا شدن را دریافت کرده‌است.

نحوه مشاهده اطلاعات اینسایت برای یک استوری

• اگر استوری شما در حال حاضر هنوز در پروفایلتان فعال است:

1. به پروفایل خود بروید.
2. روی عکس پروفایل خود کلیک کنید
3. روی استوری‌ها ورق بزنید
4. شما فوراً به اطلاعات آماری مربوط به آن استوری؛ از جمله پاسخ‌ها، مشاهده‌ها، کلیک‌های پیوند، فوروارد کردن و موارد دیگر دسترسی خواهید داشت.

• اگر استوری شما قبلاً منقضی شده است یا بیش از ۲۴ ساعت از آن گذشته است مراحل زیر را پیش بگیرید:

1.به پروفایل خود بروید.
2. روی دکمه اینسایت در بالای شبکه پست‌های خود ضربه بزنید.
3. در قسمت محتوایی که به اشتراک گذاشته‌اید، روی ردیف استوری‌هایی که در گذشته به اشتراک گذاشته شده، ضربه بزنید.
4. استوری‌ای که می‌خواهید اطلاعات آماری برای آن ببینید، لمس کرده و به سمت بالا بکشید.

نحوه مشاهده اطلاعات اینسایت برای یک لایو

• اگر به تازگی لایو خود را به پایان رسانده اید:

1. بلافاصله پس از اتمام ویدئو، روی View Insights ضربه بزنید.
2. اکنون می‌توانید تعداد بینندگان، لایک‌ها، ارسال‌ها، نظرات و سایر تعاملات آن را ببینید.

• اما اگر در گذشته لایو خود را پخش کرده‌اید:

1. به پروفایل خود بروید.
2. روی دکمه اینسایت در بالای شبکه پست خود ضربه بزنید.
3. در قسمت محتوایی که به اشتراک گذاشته‌اید، روی ردیف لایوهایی که در گذشته به اشتراک گذاشته‌اید، ضربه بزنید.
4. روی ویدیوی لایو قدیمی که می‌خواهید اطلاعات آماری برای آن ببینید، کلیک کنید.

نحوه مشاهده اطلاعات اینسایت برای یک ویدئو

1. به نمایه خود بروید.
2. روی دکمه مثلث پخش () درست بالای شبکه پست خود کلیک کنید.
3. روی ویدیوئی که می‌خواهید اطلاعات آماری برای آن ببینید، ضربه بزنید.
4. روی سه نقطه افقی () یا عمودی () در گوشه ویدئو ضربه بزنید.
5. در منوی باز شده روی View Insights ضربه بزنید.

نحوه استفاده از اینسایت اینستاگرام

تا اینجا فهمیدیم اینسایت اینستاگرام ابزاری خارق‌العاده است، اما طبیعتا دانستن اینکه پس از دسترسی به آن چه کاری باید انجام دهید، دشوار خواهد بود. در ادامه چند مورد از مفیدترین راه‌هایی را که می‌توانید به کمک آن از اینسایت برای رشد پروفایل اینستاگرام خود استفاده کنید، بیان خواهیم کرد.

1- میزان دسترسی را اندازه گیری کنید:

روی قسمت Accounts Reached کلیک کنید. همانطور که گفته شد، دسترسی نشان دهنده تعداد کاربران منحصر به فردی است که هر یک از پست‌های اینستاگرام شما را دیده‌اند. در این دسته، اطلاعات اینسایت را به دلیل شناسایی موارد زیر خواهید دید:

• پست‌های برتر: پست‌هایی که بیشترین دسترسی به مخاطب را به همراه داشتند.
• استوری‌های برتر: پست‌های استوری اینستاگرام که بیشترین مخاطب را ایجاد کردند.
• ویدئوهای برتر IGTV: ویدئوهای IGTV که بیشترین دسترسی را ایجاد کردند.
• ایمپرشن: چند بار پست‌های شما دیده شده است.
• فعالیت پروفایل: بازدید از پروفایل، کلیک بر روی وب‌سایت و سایر فعالیت‌ها اضافه شده.

2- بازدیدهای پروفایل و دنبال کنندگان را ردیابی کنید:

در صفحه Accounts Reached در زیر Account Activity، می‌توانید بازدیدهای پروفایل را ببینید. بازدید از پروفایل نشان دهنده تعداد دفعاتی است که پروفایل شما توسط مخاطب منحصر به فردی مشاهده شده است. با تقسیم تعداد فالوورهای خود بر تعداد بازدیدکنندگان، متوجه خواهید شد که چه تعداد از بازدیدکنندگان پروفایل شما به دنبال کننده تبدیل می‌شوند. این عدد را در طول زمان دنبال کنید تا متوجه شوید که آیا "نرخ تبدیل" شما در حال افزایش است یا کاهش؟!

آموزش استفاده از اینسایت اینستاگرام

3- کلیک‌های وب سایت را مشخص کنید:

کلیک‌های وب‌سایت را می‌توانید در زیر «حساب‌های رسیده > فعالیت پروفایل» پیدا کنید. این بخش از اینسایت تعداد دفعاتی را نشان می‌دهد که روی پیوندهایی که در پروفایل کسب و کار خود قرار داده‌اید، کلیک شده است.

4- تعاملات محتوا را دنبال کنید:

به Insights Overview برگردید و روی Accounts Engaged ضربه بزنید. با این کار صفحه‌ای ظاهر می شود که عملکرد محتوای شما را از نظر تعامل با مخاطب نشان می‌دهد و معیارها را بر اساس نوع محتوا تجزیه می‌کند. برای مثال؛ لایک‌ها(Likes) خود گویای تعداد کاربرانی است که پست شما را پسندیده‌اند. همانند لایک‌ها، نظرات(Comments) تعداد نظرات باقی‌مانده در پست شما را نشان می‌دهد. سیو شده‌ها (Saves) تعداد کاربران یا حساب‌هایی را که پست شما را ذخیره کرده‌اند، نمایان می‌کند.

توجه داشته باشید که اگر هر یک از این اعداد کم است، پس لازم است استراتژی اینستاگرام خود را دوباره ارزیابی کنید.

5- دنبال کنندگان خود را ردیابی کنید:

به Insights Overview برگردید و روی Total Followers کلیک کنید. سپس به صفحه تقسیم فالوور خواهید رسید. این صفحه نشان دهنده تعداد فالوورهایی است که در هفته گذشته به دست آورده‌ یا از دست داده‌اید، خواهد بود. همچنین در این بخش میانگین ساعاتی از روز که فالوورهای شما از اینستاگرام استفاده می‌کنند، نمایش داده می‌شود. دقیقا همان داده‌هایی که می‌تواند هنگام برنامه‌ریزی پست‌ها بسیار مفید باشد.

⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔

بیشتر بخوانید:
← آموزش رفع ریپورت اینستاگرام →

⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔

6- بیاموزید که چه اقداماتی در مورد پست شما انجام شده است:

برای مشاهده اینسایت برای یک پست اینستاگرام خاص همانطور که بالاتر توضیح دادیم، از مراجعه به پروفایل خود شروع کنید و در ادامه روی پستی که می‌خواهید بررسی کنید، ضربه بزنید. سپس رویView Insights در زیر تصویر کلیک کنید.

در بخش «فعالیت پروفایل»، تعداد اقداماتی را که کاربران در نتیجه دیدن پست شما در پروفایلتان انجام داده‌اند، خواهید یافت. مواردی مانند بازدید از پروفایل شما، سپس انجام اقداماتی مانند کلیک کردن بر روی پیوند وب سایت یا دنبال کردن شما.

7- از "Reach" استفاده کنید تا ببینید پست شما کجا در فیدها نشان داده شده است:

Reach که قبلاً «Discovery» نام داشت، نشان می‌دهد که پست شما در کجا بیشتر دیده شده یا به اصطلاح کشف شده است. همچنین نشان می‌دهد چه تعداد از حساب‌ها از قبل شما را در هنگام مشاهده اولین پست، دنبال نکرده‌ بودند. این بخش شامل معیارهای ایمپرشن (Impressions) است و تعداد دفعاتی که پست شما از یک مکان خاص در اینستاگرام مانند فید صفحه اصلی کاربر، جستجو، پروفایل شما، برچسب موقعیت مکانی یا هشتگ کشف شده، را نمایش می‌دهد. اطلاعات آماری دسترسی همچنین شامل داده‌هایی درباره دسترسی یک پست می‌شود که تعداد حساب‌های منحصربه‌فردی را که پست شما را دیده‌اند، نشان می‌دهد.

8- اینسایت استوری را بررسی کنید:

همانطور که در میانه مقاله اشاره شد، کاربران اینستاگرام با پروفایل تجاری، می‌توانند اطلاعاتی در مورد استوری‌های زودگذر خود مشاهده کنند. برای مشاهده اطلاعات آماری استوری خود، به Insights برگردید و در بخش محتوایی که به اشتراک گذاشتید، در صفحه اینسایت پروفایل به پایین بروید، بعد وارد بخش استوری‌‌ها شوید. در اینجا می‌توانید اطلاعات آماری برای استوری‌های قدیمی‌تر و همچنین استوری‌هایی که هنوز منقضی نشده‌اند را مشاهده کنید.

اندازه‌گیری اثر بخش فعالیت با اینسایت اینستاگرام

اکنون که می‌دانید چگونه می‌توانید به کمک اینسایت اینستاگرام به داده‌های لازم برای تعیین استراتژی خود دسترسی پیدا کنید، می‌توانید آن داده‌ها را تجزیه و تحلیل کرده و تعیین کنید چه چیزی می‌تواند برای مخاطبان شما مفید باشد و چه چیز ارزش مثبتی برایشان ایجاد نمی‌کند. در این صورت، با در نظر گرفتن این معیارها، تولید و انتشار محتوایی که تعامل زیادی را با مخاطبین هدف برایتان به ارمغان آورد، بسیار آسان‌تر خواهد شد.

 

 ~~سوالات متداول ~~

1. اینسایت اینستاگرام چیست؟

اینسایت اینستاگرام یکی از قابلیت‌های نسبتا جدید اینستاگرام است که به کاربران اکانت تجاری اجازه می‌دهد، تجزیه و تحلیل‌های مربوط به پروفایل و پست‌های خود را ببینند و برای بهبود استراتژی اینستاگرام به داده‌های مهم تعامل کاربر با پروفایل تجاری خود دسترسی داشته باشند.

2. چگونه اطلاعات اینسایت اینستاگرام را برای یک پست ببینیم؟

1- به پروفایل خود بروید.
2- به پست فردی بروید که می‌خواهید اطلاعات آماری برای آن ببینید.
3- در پایین پست یک بنر وجود دارد، روی View Insights ضربه بزنید.
4- اکنون می توانید ببینید که پست شما چه تعداد لایک، نظر، اشتراک گذاری و ذخیره دریافت کرده است.

3. چگونه اطلاعات اینسایت اینستاگرام را برای یک استوری ببینیم؟

اگر استوری شما در حال حاضر هنوز در پروفایلتان فعال است مراحل زیر را طی کنید:

1- به پروفایل خود بروید.
2- روی عکس پروفایل خود کلیک کنید
3- روی استوری‌ها ورق بزنید
4- شما فوراً به اطلاعات آماری مربوط به آن استوری؛ از جمله پاسخ‌ها، مشاهده‌ها، کلیک‌های پیوند، فوروارد کردن و موارد دیگر دسترسی خواهید داشت.

و اگر استوری شما قبلاً منقضی شده است یا بیش از ۲۴ ساعت از آن گذشته است مراحل زیر را پیش بگیرید:

1- به پروفایل خود بروید.
2- روی دکمه اینسایت در بالای شبکه پست‌های خود ضربه بزنید.
3- در قسمت محتوایی که به اشتراک گذاشته‌اید، روی ردیف استوری‌هایی که در گذشته به اشتراک گذاشته شده، ضربه بزنید.
4- استوری‌ای که می‌خواهید اطلاعات آماری برای آن ببینید، لمس کرده و به سمت بالا بکشید.

مقالات مرتبط

نظرات کاربران

کامنت شما با اسم نمایش داده میشود