انواع تبلیغات کدام اند و چه تاثیری دارند؟

احتمالاً با شنیدن انواع تبلیغات ذهنتان مشغول بررسی تبلیغاتی میشود که از گذشته تا اکنون با آنها روبرو شدهاید.
تا به خودتان میآیید میبینید دنیا پر از تبلیغات است و با حجم عظیمی از اطلاعات و برندها مواجه هستید که در مواقع مختلف از جمله هنگام تماشای تلویزیون، قدم زدن در شهر یا جستجو در اینترنت میبینید اما ممکن است به دلیل مشغلههای فراوان، گسترش فضای دیجیتال و مسائل اطراف ممکن است سریع از ذهنتان پاک شوند.
موضوع این است که باید بدانید چه پیامی را در چه زمانی، در چه مکانی و به چه مخاطبانی به نمایش بگذارید. بنابراین، انواع تبلیغات بیشتر از پیش جان گرفتند و در حال حاضر با ۱۸ نوع تبلیغ مواجه هستیم که برای هرکسبوکار خاص تعداد خاصی از آنها قابل استفاده هستند.
در این مقاله میخواهیم انواع تبلیغات را توضیح دهیم تا سودآوری کسبوکارتان را به کمک آن قوت بخشید و بدانید تبلیغات در این دنیای به این شلوغی چه تاثیری بر بازدهی کسبوکارتان خواهد داشت.
تاریخچه استفاده از تبلیغات
انواع تبلیغات زمانی شروع به جان گرفتن کرد که شهرها توسعه یافتند و افراد برای تبلیغ کالاهای خود دست به دامن تبلیغات دهان به دهان و کلامی شدند، همچنین در آن دوران با حکاکی تصاویر ساده روی سنگ و چوب تاثیر کلامشان را افزایش میدادند تا از انواع راههای ارتباطی برای تبلیغات سود ببرند.
کمکم دنیا رو به تکامل رفت و انقلاب چاپ رونق گرفت، این نوع تبلیغات که نوعی از تبلیغات مدرن است در قرن ۱۶ بهعنوان اولین رسانه تبلیغاتی در جهان دیده شد و علائم تجاری در چین را پدید آورد. گوتنبرگ از پایهگذاران تبلیغات چاپی بود که توانست این سبک از تبلیغات را معرفی کند.
بعد از طی شدن این دوره، با پیدایش انقلاب صنعتی در قرن ۱۷ و ظهور مطبوعات، پای انواع تبلیغات کسبوکارها به روزنامهها و مجلات باز شد.
بعد از گذر این دوره، با آمدن رادیو و تلویزیون بهعنوان یک رسانه جمعی، تبلیغات کسبوکارها روی موج رادیو و تلویزیون اوج گرفت و رقیب سرسخت تبلیغات چاپی شد.
همکاری و رشد علم و اقتصاد در اویل ۱۹۸۰، باعث بوجود آمدن چهارمین رسانه تبلیغاتی یعنی شبکه جهانی وب شد.
بعد از رشد شبکه جهانی وب و استفاده کسبوکارها از آن برای ورود به دنیای دیجیتال، ظهور شبکههای اجتماعی و انواع تبلیغات در گوگل ، دنیای تبلیغات بار دیگر متحول شد. هرچند در این میان تبلیغات آفلاین هم به میان آمد و توانست مخاطبان خاص خودش را جذب کند.
بازاریابی و تبلیغات چه تفاوتی دارند؟
بازاریابی یک علم است که بر شناسایی نیازهای بازار و مشتریان تمرکز دارد. تقریباً همه کالاها و خدماتی که در حال استفاده از آنها هستید، مثل: خودکار،بطری آب، تلفنهمراه و ماشین با علم بازاریابی و تشخیص درست نیازهای شما بوجود آمده است. جالب اینجاست که با تغییر سلایق، علایق و پیشرفت تکنولوژی این بازاریابی تحت تاثیر قرار میگیرد زیرا این علم دقیقی است که به محصول و پیچیدگی آن بستگی دارد اما، تبلیغات ابزار قدرتمندی برای اطلاعرسانی به مردم در مورد پیشنهادات یک کسبوکار است که نقش مهمی را در فروش کالا یا خدمت ایفا میکند. در واقع، مواردی وجود دارد که تمام تلاشها برای دیده شدن محصول، پیدا کردن مخاطبان هدف، ارتباط با آنها و تحویل دادن محصول یا خدمت از طریق تبلیغات انجام میشود.همچنین، بخش عمدهای از سرمایه شرکت برای تبلیغات کنار گذاشته میشود تا سریعتر به فروش موردانتظار خود برسد.
⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔
بیشتر بخوانید:
⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔
استفاده از تبلیغات چه اهمیتی در بازاریابی دارد؟
تبلیغات خلاقانه و برنامهریزی شده متناسب با سلیقه مخاطبان در کنار بازاریابی درست، دستاوردهای مهمی را رقم میزند. برای مثال، کسبوکارهای کوچک ممکن است بخواهند هر چه سریعتر در دل بازار نفوذ کنند و سهم فروش قابل توجهی را از آن خود کنند. این کسبوکارها باید بسته به نوع محصولی که میفروشند، حداقل روی تعدادی از انواع تبلیغات سرمایهگذاری کنند تا آزمون و خطا کنند و در نهایت ببینند کدام نوع تبلیغات بیشترین بازدهی را برایشان دارد.
از سوی دیگر، یک کسبوکار بزرگتر ممکن است بخواهد نوعی از تبلیغات که برای رقیبش بهخوبی کار کرده است و بازدهی مناسبی داشته است را انتخاب کند.
انواع تبلیغات
همانطور که در بالا هم به آن اشاره شد، انواع تبلیغات در گذر زمان دستخوش تغییرات مثبتی شد تا جاییکه امروزه کسبوکارها بیشتر از طریق شبکههای اجتماعی و کانال وب از سرمایه تبلیغاتی خود بهترین استفاده را میبرند تا به نتیجه درخشانی برسند.
نوع تبلیغاتی که شما برای رشد کسبوکارتان یا آگاهی از برندتان انتخاب میکنید باید با مشخصات مشتری ایدهآل شما مطابقت داشته باشد و اغلب برای تعامل با آنها تلاش کند. علاوه بر این، روشی که انتخاب میکنید باید مقرون بهصرفه باشد و با محصول یا خدماتی که تبلیغ میکنید همخوانی داشته باشد.
۱. تبلیغات آفلاین
تبلیغات آفلاین به مجموعه فعالیتهایی گفته میشود که روی بستر اینترنت قابل انجام نیست. این شامل طیف گستردهای از رسانهها: از تبلیغات تلویزیونی و رادیویی گرفته تا بیلبوردها و تبلیغات چاپی است.
انواع مختلفی از بازاریابی آفلاین وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند که شما متناسب با سرمایه و مخاطبان هدفتان آن را انتخاب میکنید
۲. تبلیغات بیلبوردی
تبلیغات بیلبوردی از رایجترین نوع تبلیغات آفلاین هستند که شبیه پوسترهای بزرگی هستند و در مکان های پر رفتوآمد نمایش داده میشوند. این یلبوردها با استفاده از شعارهای تبلیغاتی و رنگ و شکلی جذاب در سطح شهر و بزرگراهها دیده میشوند.
۳. تبلیغات رادیویی
برندهای سرشناس معمولاً برای تبلیغ محصولات یا خدمات خود از تبلیغات رادیویی برای آگاهی از برند و ایجاد فروش سود میبرند. این نوع تبلیغات که جزو گرانترین نوع تبلیغات بشمار میرود، اگر استراتژی درستی پشتش نباشد سرمایه شما از دست خواهد رفت.
۴. تبلیغات تلویزیونی
تبلیغات تلویزیونی هم مانند تبلیغات رادیویی از تبلیغات گران و بردوکست حساب میشود که مخاطبان آن عام هستند. درست است که رسانههای فراگیر مانند رادیو و تلویزیون در مقایسه با رسانههای دیگر، بازدیدکنندگان بیشتری دارند اما به این منظور نیست که مخاطبان هدف یا باکیفیتی باشند. هرچند این شکل از آگهیها، اگر با خلاقیت و استراتژی درست پیادهسازی شوند توجه و بازدهی بیشتری نسبت به بیلبوردها خواهند داشت.
۵. تبلیغات پیامکی
تبلیغات پیامکی از متداولترین نوع تبلیغات آفلاین هستند که بهدلیل ارزانی وکارآمدی استفادههای زیادی دارند. اگر شما بازار هدفمندی از مشتریانتان را از طریق تبلیغات در وب یا پوش نوتیفیکیشن جذب کرده باشید، لیستی از شمارههای مشتریان هدفمندی را خواهید داشت که برای کمپینهای تبلیغاتی خود میتوانید از آن منفعت زیادی بدست آورید.
۶. تبلیغات چاپی
با این حال که زمان زیادی از تبلیغات چاپی میگذرد اما هنوز این نوع تبلیغات هم طرفدارهای خاص خود را دارد. باز هم بسته به نوع صنعت و کسبوکارتان اگر تبلیغی را در مجلهای با تیراژ بالا بخرید، احتمال دستیابی به مخاطبان زیادی را افزایش میدهید.
۷. تبلیغات در حملونقل عمومی
تبلیغات در حملونقل عمومی یکی از راههای موثر برای آگاهی از برند و جلب مخاطبان هدف است. تبلیغات حملونقل، نوعی رسانهای است که در هر وسیله حملونقل عمومی از قبیل: اتوبوس، ایستگاههای قطار، تاکسی و واگنهای مترو قرار میگیرد. بهخصوص اگر محصولات شما از پرمصرفترین کالاها باشد، شما اقدام مهمی برای رونق کسبوکارتان انجام دادهاید.
۸. تبلیغات تلفنی
بازاریابی تلفنی از قدیمیترین و کمهزینهترین نوع تبلیغات است. این نوع بازاریابی مستقیم ممکن است دیگر خواهانی نداشته باشد، اما باتوجه به نوع فعالیت و استراتژی کسبوکار خود میتوانید در قسمتهای مهمی از آن مانند مشاوره تلفنی، و مدیریت ارتباط با مشتری شامل: نظرسنجی مشتریان و ارزیابی بازارهای جدید از آن نهایت استفاده را ببرید. اگر شرکت نوپایی هستید بهتر است از آن برای بازاریابی محصولات و خدماتتان استفاده نکنید چون ممکن است آن را به یک روش دمدستی و آزاردهندهای تبدیل کنید که خوشایند مشتریان نباشد.
بهتر است از بازاریابی تلفنی زمانی استفاده کنید که رشد و توسعه کسبوکارتان اوج گرفت و کمکم مشتریانتان را از روشهای دیگر جذب کردید.
۹. تبلیغات محیطی
تبلیغات محیطی از جذابترین تبلیغات آفلاین هستند که مستقیم پیامشان را به شما منتقل نمیکنند، بلکه سعی میکنند شما را به فکر فرو ببرند و تاثیرگذاری عمیقی در دل وذهنتان ایجاد کنند. تصاویر بهترین محرکهای تبلیغاتی برای این دست تبلیغات بوده که از ایده، خلاقیت و طراحی بینظیری برخوردار هستند.
برای مثال: تجسم ابزار قدرتمندی است و این تبلیغ هوشمندانه به شما کمک میکند تا آن را بهخوبی درک کنید.
این تصویر یکی از آن تبلیغاتی مرتبطی است که نشان میدهد که جنگلها در معرض نابود شدن هستند. طراحان از فضاهای خالی به روشی قابل توجه برای نشان دادن ضرر استفاده میکنند.
۱۰. تبلیغات چریکی
بازاریابی چریکی روشی برای ایجاد تبلیغات و در نتیجه آگاهی از برند با استفاده از روشهای غیرمتعارف طراحی شده برای برانگیختن شگفتی یا ایجاد شوک است. این سبک از تبلیغات خیلی در ایران قابل مشاهده نیست چون طراحیهای خلاقانه، سهبعدی و هزینههای هنگفتی را دربر دارد.
انواع آن عبارتند از:
• بازاریابی چریکی در فضای باز
• بازاریابی چریکی در مکانهای سرپوشیده
• بازاریابی چریکی تجربی
• بازاریابی چریکی کمپینی
⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔
بیشتر بدانید:
← معرفی کامل انواع بازاریابی →
⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔
۱۱. تبلیغات آنلاین
تبلیغات آنلاین کلید گسترش کسبوکار شماست تا کسبوکارتان را در سراسر کشور تبلیغ کنید و اغلب به مخاطبان بیشتر و بهتری دست پیدا کنید. اینترنت میتواند این امکان را فراهم کند تا به سرعت با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید و از سفر و پرداخت هزینههای سنگین برای گسترش کسبوکارتان خودداری کنید.
▪ ویدئویی
تبلیغات ویدئویی از سرگرمکنندهترین و آموزشیترین تبلیغات آنلاین محسوب میشود که برای تبلیغ محصول است. از المانهای جذابیت در این ویدئو میتوان به داستانسرایی اشاره کرد که به بهبود حجم فروش، ایجاد سر و صدا، انتقال مختصر و جذاب اطلاعات و دستیابی به مخاطبان بیشتر کمک میکند.
▪ اپلیکیشنها
تبلیغات در اپلیکیشن به این معناست که یک بازی یا اپلیکیشن موبایل این امکان را فراهم میآورد تا تبلیغات شما در آن گنجانده شود تا شما هم بتوانید از این راه درآمد کسب کنید. نحوه استفاده از تبلیغات میتواند از طریق قالبهای تبلیغاتی مختلف مانند: ویدئویی یا بنری باشد.
▪ موتورجستجو
تبلیغات موتورهای جستجو، بخشی جدانشدنی از بازاریابی آنلاین است. این نوع تبلیغات طیفی از تبلیغات پولی است که بیشتر در صفحات نتایج موتورهای جستجو مانند گوگل نمایش داده میشود. گوگل از راهحل تبلیغاتی پرداخت به ازای کلیک (PPC) گوگل است که به کسب وکارها اجازه میدهد، فرصتی برای نمایش تبلیغات در نتایج جستجوی گوگل، روی کلمات کلیدی پیشنهاد بدهند.
▪ شبکه های اجتماعی
شبکههای اجتماعی از مهمترین کانالهای تبلیغاتی آنلاین هستند که به بازاریابی با کمترین هزینه ممکن تمرکز دارد.
با استفاده از شبکههای اجتماعی میتوانید آگاهی از برند ایجاد کنید، خدمات و محصولاتتان را معرفی کنید و با دانش محتوایی و بصری مناسب به مخاطبان بیشتری دسترسی داشته باشید و فروشتان را افزایش دهید.
⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔
بیشتر بخوانید:
← راهنما تبلیغات در اینستاگرام →
⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔⏔
▪ وب سایت
وبسایت سرقفلی کسبوکار شماست که اگر در دنیای دیجیتال امروز آن را نادیده بگیرید، ضرر بزرگی خواهید کرد. افراد با جستجو در گوگل میتوانند به برند شما برسند و از سابقه و فعالیت شما خبردار شوند. شما میتوانید در وبسایتهایی که ترافیک روزانه بالایی دارند تبلیغ کنید تا کلیک و بازدیدهای خوبی بگیرید. البته بهشرطی که سایتهای درستی را برای انجام تبلیغات انتخاب کرده باشید. بهترین استراتژیهای تبلیغاتی در وبسایتها شامل گزینههای زیر است:
- همسان
تبلیغات همسان یا Native advertisements یکی از رایجترین تبلیغات آنلاین در وبسایتهای پربازدید هستند که از آنها یک بازی برد-برد میتوان طراحی کرد. صاحبان این سایتها با مشتریان بالقوه و عامی سروکار دارند که میخواهند کسب درآمد از بازدیدکنندگان و مخاطبان خود داشته باشند. از سوی دیگر، تبلیغدهندگانی هستند که به دنبال دستیابی به مخاطبان و رسیدن به اهدافی مثل آگاهی از برند، فروش یا تولید سرنخ فروش برای کسبوکار خود هستند که تبلیغات همسان آن را محقق میکنند.
- بنری
بنرها همان بیلبوردهایی هستند که در سطح شهر به شما چشمک میزنند، منتها بنرهای آنلاینی در وبسایتها نظر شما را جلب میکنند، هزینه پایینتری برای تبلیغات را شامل میشوند. این برندها که معمولاً در امتداد بالا، کنار یا پایین یک وبسایت نشان داده میشوند، به این امید که ترافیک را به سایت تبلیغکننده هدایت کنند، یا آگاهی ایجاد کنند استفاده میشوند. این نوع تبلیغات آنلاین به سبک بنرهای تصویری نوعی تبلیغات نمایشی است.
- ریتارگتینگ
از تبلیغات ریتارگتینگ (Remarketing) یا هدفگذاری مجدد، یک استراتژی بازاریابی بلندمدت برای کسبوکارهایی است که از قبل مخاطبانی داشتهاند و حالا بهدنبال مخاطبان جدید هستند. اگر وب سایت شما حداقل ۱۰۰ بازدید کننده ماهانه دارد، تبلیغات بازاریابی مجدد گوگل قطعاً برای شما مناسب است. عملکرد آن به این صورت است که وقتی کاربر از سایت شما یا یکی از محصولاتتان بازدید میکند، با ورود به وبسایتهای دیگر تبلیغات شما را مشاهده میکند.
- پوش نوتیفیکیشن
تبلیغات پوش نوتیفیکیشن از ارزانترین تبلیغات و قدرتمندترین ابزارهای بازاریابی است که برای دستیابی به سرنخهای فروش استفاده میشود. وبسایتهایی که از این قابلیت استفاده میکنند، پوش نوتیفیکیشنها را برای کاربرانی که اجازه دریافت آنها را دادهاند، ارسال میکنند. احتمال زیاد پیغام «This website wants to show notifications» را دیدهاید. آژانسهای بازاریابی و خدمات، ابزارهای حرفهای به شرکتها ارائه میکنند که به افزایش تعامل و فروش آنها کمک میکنند.
چطور تبلیغات موفق داشته باشیم؟
برای داشتن تبلیغات موثر و مفید باید از نکات جزئی غافل نشوید و همیشه نتایج آنها را اندازهگیری کنید، با این وجود ممکن است روی به استفاده از ابزارهای تحلیلی در شبکهای اجتماعی یا وبسایتها آورید.
در اینجا چند نمونه از تبلیغاتی که میتوانند موفقیت را برایتان بهارمغان آورند را آوردهایم:
• از تبلیغات موبایلی غافل نشوید
از آنجا که عده زیادی به استفاده از موبایل روی آوردهاند و زندگی شخصی وکاریشان را با این ابزار قدرتمند و هوشمند سپری مینند استفاده از تبلیغات موبایلی از مهمترین انواع تبلیغات بهحساب میآید که بازدهی بالایی را برایتان خواهد داشت.
• اینفلوئنسرها را دست کم نگیرید
اینفلوئنسرها، گزینه خوبی برای رشد کسبوکار در شبکههای اجتماعی هستند. متاسفانه اشتباهی که اکثر بیزنسهای نوپا میکنند آن است که سراغ اینفلوئنسرهای بزرگ برای شروع تبلیغاتشان میروند. در حالیکه اینفلوئنسرهای میکرو بهترین گزینه برای کسبوکارهای نوپا هستند و هزینه بسیار کمتری دارند. به همین دلیل، احتمالاً بازدهی بهتری در عملکرد وفروش کسبوکارها بوجود خواهد آمد. اینفلوئنسرهای میکرو در مقایسه با اینفلوئنسرهای کلان ۴۷ درصد تعامل بیشتری نسبت به سایر اینفلوئنسرها ایجاد میکنند و برند شما را در مقابل مشتریان علاقهمند بیشتری قرار میدهند.
• تبلیغات ویدئویی را ارجح قرار دهید
بسیاری از افراد از تبلیغات ویدئویی لذت میبرند زیرا برای مخاطب قابلدرک، سرگرمکننده و جذاب است.
این نوع بازاریابی به معنای استفاده از ویدیوها برای تبلیغ و اطلاعرسانی در مورد محصولات یا خدماتتان است که نه تنها به افزایش تعامل درکانالهای دیجیتال و اجتماعی شما کمک میکند، بلکه به مخاطبان شما آموزش میدهد. از طرفی دیگر، بازاریابان آن را یکی از بهترین شیوهها برای بازگشت سرمایه (ROI) میدانند.
• مخاطب را درست بشناسید
با شناسایی دقیق مخاطبان خود و پیدا کردن جامعهای بکر از آنها، دانستن سلایق، نگرانیها و علایقشان میتوانید محصولات یا خدماتتان را شخصیسازی کنید و محتوا خاص آنها ارائه کنید. با اسنفاده از این روش، افراد متوجه میشوند با یک سازمان یا شرکت که صرفاً هدفش تولید و فروش است، روبرو نیستند بلکه با کسبوکاری روبرو هستند که نیازهایشان را درک میکند و برای گرفتن نتیجه موردانتظارش چابک عمل میکند.
معرفی موفقترین کمپین های تبلیغات در دنیا
• استفاده از رسانه چاپی برای انتقال پیام
با اینکه تبلیغات چاپی خیلی کمرنگتر از گذشته شده اما بسیاری از برندها با استفاده از این این تبلیغ، آگاهی برند فوقالعادهای ایجاد کردند که از مهمترین آنها میتوان به «کارنامه» اشاره کرد. کارنامه یک بستر آنلاین برای خرید و فروش خودروهای کارکرده است. برای تحقق بخشیدن به اهداف بازاریابیش شروع به توزیع کردن تراکت روی ماشینهایی در مناطق خاص کرد تا ازمخاطبهای هدف را از وجود چنین پلتفرم آنلاینی مطلع سازد.
• استفاده از تابلوهای تبلیغاتی
یکی از نمونههای موفق بیلبوردهای تبلیغاتی، شرکت «علیبابا» است که برای آگاهی از برند، معرفی خدمات جدید، و مزایای رقابتیش سود برد. این برند با استفاده از تبلیغات بیلبوردی و داشتن ادبیات شفاف، کاراکتر منحصربفرد و خدمات متنوع و گستردهاش توانست بازدهی حداکثری را برای جلب مخاطبان هدفش بدست آورد.
• کمپین های رادیویی برای تبلیغات موثر
رادیو یکی از ابزارهای قدرمند و گران برای تبلیغات محصولات شماست که شرکت مزمز از آن استفاده بینظیری برای آگاهی از برند و محصولاتش کرد. استفاده از یک سناریو جذاب صوتی به جای بیان مشتی از مزایا و ویژگیهای محصول از نقاط قوت این برند محسوب میشود.
کلام آخر
شما میتوانید از انواع تبلیغات برای اهداف مختلف کسبوکاری خود استفاده کنید و نتایج قابل ملموسی را بدست آوردید تا به درآمد موردنیاز خود برسید و در نهایت روز به روز شاهد رشد کسبوکارتان باشید. نکته مهم این است که باید با توجه به طرح کسبوکاری خود استراتژیهای درست تبلیغاتی را برای هر مرحله از کسبوکار خود در نظر داشته باشید تا سرمایه شما به باد نرود. اشتباهی که اکثر برندهای نوپا میکنند این است که پول خود را بدون درنظر گرفتن مخاطب هدف و تحلیل درست و عمیق رقبا در کانالهای تبلیغاتی گران حیف و میل میکنند و هنگامیکه به نتیجه موردقبولی نمیرسند، ادعا میکنند راهاندازی یک کسبوکار در دنیای دیجیتال رویایی بیش نیست.
~~سوالات متداول~~
1. تفاوت تبلیغات با بازاریابی چیست؟
تبلیغات به استفاده از روشهایی اشاره دارد که از آن برای قرار گرفتن در دید مشتری با استفاده از یک پیام بسیار مناسب است که بهصورت تخصصی مخاطبان خاصی را مورد هدف قرار میدهد. این در حالیست که بازاریابی به تحقیق درمورد نیازهای بازار فعلی، بررسی علایق و دغدقههای مشتریان برای تحویل یک محصول یا خدمتی مفید به بازار است.
2. هدف از تبلیغات چیست؟
تبلیغات سه هدف اصلی دارد که شامل: اطلاعرسانی، متقاعدکردن و یادآوری است. شما با حضور در کانالهای تبلیغاتی خود را معرفی میکنید، سپس با پیام تبلیغاتی خود مردم را قانع میکنید و با تکرار درست آن در مکانهای مناسب برندتان را در قلب و ذهن مخاطبانتان ماندگار میکنید. بنابراین، باید این ۳ فاکتور را در تبلیغاتتان حفظ کنید تا برای رسیدن به اهداف فروش خود، سود ببرید.
3. تبلیغات چیست؟
تبلیغات یک نوع ارتباط هدفمند سودزا است که خدمات، محصول یا نام برندی را به نمایش میگذارد. بازاریابان از تبلیغات برای کمک به شرکتها برای رسیدن به اهداف خود و افزایش درآمد استفاده میکنند.
4. هدف از به کارگیری انواع تبلیغات چیست؟
هدف از بهکارگیری انواع تبلیغات این است که هر کسبوکاری در هر مقیاسی بتواند دیده شود تا به اهداف موردنظرش برسد. این دیده شدن میتواند برای هر صنعت یا کسبوکار متفاوت باشد، بنایراین ممکن است یک کسبوکار با تبلیغات گوگل به اهدافش برسد و کسبوکار دیگری با تبلیغات گسترده و آفلاین مورد استقبال و یازدید قرار گیرد.
نظرات کاربران
کامنت شما با اسم نمایش داده میشود